การแข่งขันกีฬาวอลเลย์บอล เยาวชน รุ่นอายุไม่เกิน 25 ปี

รายการ “สาวเหล็ก No L CUP” by Thai PBS “รอบชิงชนะเลิศ” วันที่ 20 สิงหาคม 2566 เพื่อเฟ้นหา 2 ทีม ตัวแทนจากภาคใต้ ไปแข่งขันในระดับประเทศ
ณ อาคารศูนย์กีฬาและกิจการนักศึกษา มหาวิทยาลัยหาดใหญ่

Volleyball tournament overview for youth under 25 yrs. “No L Cup by Thai PBS” in the final match on August 20, 2023, to seek the top two teams from South of Thailand to the national league.
The Sport Center and Student Affairs Building, Hatyai University.